05 April 2009

Ok... what do we do now?

Trăgând linie şi făcând calculele, am ajuns într-un relativ prezent. Asta înseamnă că frecvenţa cu care vor fi postate noi articole va scădea, doar nu o să vă plictisim cu vieţile noastre de zi cu zi; vom încerca, totuşi, să postăm săptămânal măcar câte o chestie: evenimente, alte festivaluri, zile de naştere, petreceri şi ce mai facem pe la repetiţii şi workshop-uri.

Deocamdată suntem destul de ocupaţi cu pregătirea unor spectacole ce vor avea loc în viitorul apropiat. Aşteptăm aflarea datei exacte pe care se va ţine ediţia de anul acesta a Festivalului de teatru „Bucovina” (yeah, full-circle), pregătim o filmare pentru un festival pe limba română ce se va ţine în iunie în Bucureşti, organizatorii ID Fest-ului au trimis deja invitaţiile pentru anul acesta şi încă vreo câteva pe care le vom menţiona mai încolo.

Aş mai vrea să menţionez că trupa s-a mai mărit cu câţiva oameni, „boboci” dar şi elevi de clasa a 10-a, ca să putem menţine continuitatea. Noe, acum că e şi major, şi Bebo vor instrui noii membri şi se vor ocupa de viitoarele preselcţii, ei fiind noii coordonatori full-time.

Cam atât acum, ne auzim săptămâna viitoare.

No comments: